×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but Frans is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

schrijf ze vrij 12

Nu onze website weer online is, trakteren we u meteen op drie fotoreeksen in één klap! uw geduld wordt dus rijkelijk beloond! De laatste schooldag voor deze herstvakantie bood dan ook een brede waaier aan activiteiten. 

Over de trip van onze vierde jaren naar dierenpark Planckendael berichtten we eerder al, maar we hebben u nog niet verteld hoe onze derde jaren puzzels kregen voorgeschoteld in de wiskundeles van mevrouw Van Elsen, hoe onze leerlingen met verf mochten kliederen in de les Frans van mevrouw Vandeputte en hoe massaal onze leerlingen hun middagpauze opofferden om een brief te schrijven voor Amnesty International in het kader van "schrijf-ze-vrijdag". De werkgroep "Surplus" steunde de actie met de verkoop van zelfgebakken cake.
In al die drukte zouden we nog vergeten te vermelden dat een dag eerder al een groepje van 8 leerlingen en 4 begeleiders op inleefreis naar Oeganda is vertrokken. Hun reisverhalen kan je volgen op de blogpagina van Sint-Ursula fietst.