Lions club

In het kader van de lessen godsdienst namen onze leerlingen van het vijfde jaar deel aan het scholenproject van de Lierse Lions club. Ze moesten daarvoor een sociaal project voorstellen dat ze eerst ook werkelijk hadden bezocht om dan vervolgens te verantwoorden waarom dit project de financiĆ«le steun van de Lions zou verdienen.

 
 Godsdienstleerkracht Bea Van Tendeloo zette haar schouders onder dit initiatief en moedigde de leerlingen aan om hun sociaal engagement te tonen. Blijkbaar kon de jury van de Lions Club die inspanningen wel appreciĆ«ren, want vier van de zes laureaten waren groepjes van onze school. Laura, Jill en Kato kregen maar liefst 1000 euro toegestopt voor hun project "Home Marjorie", een nursingtehuis in Hallaar voor mensen met de Ziekte van Huntington. De drie andere laureaten mochten 500 euro aan hun sociale project schenken.

Proficiat aan alle leerlingen die een bijdrage leverden aan de projecten en een eervolle vermelding voor onze collega godsdienst, die de projecten begeleidde!

(meer foto's op onze facebookpagina)